NAJCRNJI DANI PARTIZANA OD OSAMOSTALJENJA SRBIJE: Poražavajući niz crno-belih bez trofeja...

Autor:

Sport

24.04.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bledo izdanje gostiju.

NAJCRNJI DANI PARTIZANA OD OSAMOSTALJENJA SRBIJE: Poražavajući niz crno-belih bez trofeja...

Foto: Starsport

Nema uspeha za Partizan u Kupu Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:0, produživši agoniju crno-belih koji već pet godina čekaju na trofej u Srbiji. Ovaj poraz je još jedan udarac za Partizan, čiji navijači su se nadali da će makar u Kupu Srbije imati priliku da slavlje.

Najslabiji derbi sezone

Crno-beli su odigrali najslabiji derbi ove sezone upravo u polufinalu Kupa Srbije. Poraz od Crvene zvezde je dodatno razočaranje za njihove navijače, koji su se nadali boljem ishodu.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Partizan

Najduži niz Partizana bez trofeja od osnivanja Srbije


Ovo je najduži niz Partizana bez trofeja od nastanka Srbije. Partizan je bio bez trofeja gotovo 11 godina, od 1965. do 1976, i pet godina između 1978. do 1983. godine. Međutim, od kada Srbija postoji kao samostalna država, ovo je ubedljivo najduži niz crno-belih.

Partizan bez trofeja od 2019. godine


Poslednji put kada je Partizan osvojio trofej bio je 2019. godine, kada je klub iz Humske savladao Crvenu zvezdu u finalu Kupa rezultatom 1:0. Od tada, crno-beli su bez trofeja u Srbiji, što je za njihovu tradiciju izuzetno dugačak period bez uspeha.

Crvena zvezda dominira

Crvena zvezda je preuzela primat u osvajanju trofeja u Superligi, osvojivši titule bez prekida još od 2018. godine. Takođe, u Kupu, Crvena zvezda je osvojila sve od 2019. godine, osim 2020. kada je trofej osvojila Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dragan

24.04.2024 22:03

nemaju sudije a bez njih se u ovoj ligi nemoze