SRAMOTA: Skandalozan potez Bibarsa Natha - pogledajte šta je učinio po okončanju meča! (VIDEO)

Autor: Birbas Natho Kup Zvezda Partizan

Sport

25.04.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez o kojem će se sigurno dugo polemisati.

SRAMOTA: Skandalozan potez Bibarsa Natha - pogledajte šta je učinio po okončanju meča! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon prvenstvenog duela koji je odigran prethodne subote i trijumfa rezultatom 3:2, crveno-beli su još jednom bili bolji od Večitog rivala. Ovoga puta u polufinalnoj rundi Kupa Srbije, savladali su crno-bele rezultatom 2:0 čime su obezbedili ponovni plasman u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja i stigli na korak od nove, četvrte po redu duple krune.

Nakon poslednjeg zvižduka sudije Miloša Milanovića usledilo je veliko slavlje fudbalera i navijača Crvene zvezde, a sa razglasa stadiona "Rajko Mitić" začuli su se taktovi dobro poznate pesme "Đurđevdan" uz koju crveno-beli proslavljaju goto svaki uspeh.

Međutim, dotično je očigledno pojedincima i zasmetalo i pokazali su da poraz i ne mogu da podnesu na sportski način.

Naime, dok su crveno-beli slavili podno severne tribine, fudbaleri Partizna su otišli do juga kako bi pozdravili svoje navijače, a dugogodišnjem fudbaleru crno-belih Bibarsu Nathu je zasmetala pesma sa razglasa.

Natho je pokušao da "pokvari" zvučnik. Iako se čini da nije uspeo u svom naumu, ovaj incident izazvao je pažnju na društvenim mrežama i postao predmet raznih spekulacija.

 

 

Video snimak na kome je zabeležen trenutak kada Natho manipuliše zvučnikom brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među navijačima. Mnogi su spekulisali o razlozima za ovakvo ponašanje, dok su drugi izražavali razočaranje ili nezadovoljstvo. Ovaj neobičan događaj dodatno je uzbudio strasti nakon veoma važnog meča.

Da podsetimo, u velikom finalu i borbi za drugi trofej srpskog fudbala sastaće se Crvena zvezda i novosadska Vojvodina koja je u drugom polufinalnom duelu savladala kragujevački Radnički 1923 na stadionu "Čika Dača" pred gotovo 10.000 ljubitelja fudbala, rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Seid Korać u nadoknadi vremena.

Na lozničkom "Lagatoru" 23. maja beogradski crveno-beli boriće se za svoj 28. kup trofej, dok će ekipa iz "srpske Atine" pokušati da stigne do svog trećeg pehara u istoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading