"LAKU NOĆ": Brutalan odgovor Zvezde komšijama - od ovoga će obrazi dugo brideti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup derbi je došao i prošao.

"LAKU NOĆ": Brutalan odgovor Zvezde komšijama - od ovoga će obrazi dugo brideti!

Foto: Tiktok.com/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novi uspeh u duelima sa Večitim rivalom u samo četiri dana.

Nakon prvenstvenog duela koji je odigran prethodne subote i trijumfa rezultatom 3:2, crveno-beli su bili još ubedljiviji u polufinalnoj rundi Kupa Srbije, savladali su crno-bele rezultatom 2:0 čime su obezbedili ponovni plasman u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja i stigli na korak od nove, četvrte po redu duple krune.

Fudbaleri Partizana su pred večiti derbi u Kupu Srbije razmatrali ideju da izađu na teren u majicama sa porukom koja je bila brutalna prozivka na račun Fudbalskog saveza Srbije. Na tim majicama se mogla pročitati sledeća poruka: "Neki ljudi nikad neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza" uz tag "FSS". Međutim, iako su majice bile spremne, crno-beli su ipak odustali od te ideje.

Nakon meča Crvena zvezda je odlučila da odgovori na potencijalni protest Partizana. Na društvenoj mreži Tik Tok, objavili su istu poruku koja se nalazila na majicama crno-belih. Fotografija prikazuje čoveka koji mirno spava na kauču, a umesto njegove glave stoji grb Crvene zvezde, uz kratku poruku: "Laku noć".

 

 

Ova poruka i odgovor su izazvali dosta pažnje i diskusija među navijačima i ljubiteljima fudbala. Ipak, obostrano odustajanje od nošenja provokativnih majica pokazuje da su klubovi ipak odlučili da se fokusiraju na sportski deo igre i rezultate na terenu.

Da podsetimo, u velikom finalu i borbi za drugi trofej srpskog fudbala sastaće se Crvena zvezda i novosadska Vojvodina koja je u drugom polufinalnom duelu savladala kragujevački Radnički 1923 na stadionu "Čika Dača" pred gotovo 10.000 ljubitelja fudbala, rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Seid Korać u nadoknadi vremena.

Na lozničkom "Lagatoru" 23. maja beogradski crveno-beli boriće se za svoj 28. kup trofej, dok će ekipa iz "srpske Atine" pokušati da stigne do svog trećeg pehara u istoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading