NE RAZMIŠLJA O SUSPENZIJAMA - Milojević: Zemun je hit, nećemo da kalkulišemo pred derbi

Autor: Tanjug

Sport

04.04.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da neće kalkulisati i odmarati igrače sa kartonima protiv Zemuna (četvrtak 17.00), bez obzira što je posle toga na programu meč sa Partizanom, koji bi mogao da odluči šampionsku trku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Dolazi nam protivnik koji je, bez preterivanja, hit prolećnog dela sezone. Zemun bi bio u vrhu tabele da se računaju samo bodovi iz drugog dela, a posebno se ističe u gostima. Imaju dobre pojedince, odličnog trenera Milanovića i očekuje nas ništa lakša, a ni teža utakmica do sada. Moramo da budemo ono što jesmo i damo sve od sebe - rekao je Milojević.
Duel sa Zemunom zbog suspenzije propustiće Filip Stojković, van konkurencije za tim su i dalje Vujadin Savić i Mičel Donald, dok se Nenad Krstičić oporavio.

- Videćemo kakva je situacija sa Krstičićem. Posle Zemuna konkurisaće i Donald - kaže trener Zvezde.


Milojević dodaje da ne želi da se bavi kalkulacijama o igračima kojima preti suspenzija za večiti derbi.

- Ne kalkulišem nikad, iskreno ni ne znam koji igrači imaju kartone. Derbi je daleko i razmišljamo samo o sledećoj utakmici.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Krstičić: Vraća se u tim



Milojević je pozdravio odluku da se predstojeće kolo igra u četvrtak, a ne za vikend zbog uskršnjih praznika.

- Uskrs je bitan praznik i zato je važno da ga provedemo sa porodicama. Sećam se dok sam bio igrač da se u Grčkoj nije igrao, fudbaleri su ljudi i vernici i treba da provedu sa najmilijama praznik u miru - zaključio je Milojević.

Ulaz za navijače je slobodan na ovom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading