Zvezdin kapiten se vratio u pogon!

Autor:

Sport

03.04.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri nedelje pauze zbog zdravstvenih problema, punom trenažnom procesu se vratio holandski fudbaler Mičel Donald.

RepublikaFoto: ST/D.KADIĆ
Mičel Donald

- Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti.

- Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening. Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao - rekao je Donald za zvanični sajt Crvene zvezde.

Pred Zvezdom je težak put do šampionske titule, svestan je toga i Mičel Donald.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald

- Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada.

- Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading