ORLOVI JAČAJU JATO PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Još jedan reprezentativac se oporavio od povrede! (FOTO)

Autor:

Sport

26.04.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti za Piksija.

ORLOVI JAČAJU JATO PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Još jedan reprezentativac se oporavio od povrede! (FOTO)

Foto: Starsport

Mihailo Ristić, srpski fudbaler koji igra za Seltu, uskoro će ponovo zaigrati za svoj tim nakon dva meseca pauze zbog povrede. Ristić je bio jedan od ključnih igrača Selte na početku 2024. godine, ali je nezgodna povreda zadobijena u meču protiv Barselone 17. februara poremetila njegove planove i planove tima. Ipak, dobra vest za Ristića i sve njegove navijače jeste da se oporavio od povrede i sada je ponovo spreman da se vrati na teren.

Foto: Starsport

 

Ristić je odigrao 14 utakmica za Seltu ove sezone, od kojih 11 u La Ligi. Iako nije imao zapažene rezultate pre povrede, njegova igra je postajala sve bolja i bio je ključni igrač u sistemu trenera Rafaela Beniteza pre nego što se povredio. Njegov povratak na teren dolazi u pravo vreme za ekipu koja se bori za opstanak u ligi, a novi trener Selte, Klaudio Hiraldez, sada može da računa na Ristića kao važno pojačanje u ovoj ključnoj fazi sezone.

Iako su se pojavljivale spekulacije da bi Ristić mogao napustiti Selto na kraju sezone, njegov oporavak od povrede ukazuje da još uvek ima mnogo toga da pruži timu. Takođe, ovo je dobra vest i za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred predstojeće Evropsko prvenstvo, jer će imati na raspolaganju jednog od ključnih igrača iz inostranstva.

Nije tajna da je Crvena zvezda pokazala interesovanje za angažovanje Mihaila Ristića ukoliko se on rastane sa Selto. Ovo bi moglo da bude značajno pojačanje za srpski tim, ali za sada se Ristić fokusira na povratak na teren i pomoć Selte u borbi za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading