Da su iz Rapida imali malo vere u Sergeja višestruko bi im se isplatilo

Autor:

Sport

05.04.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Rapida iz Beča se verovatno kaju što nisu bili spremni da izdvoje 100.000 evra za Sergeja Milinkovića Savića čija vrednost se procenjuje na 100 miliona evra.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
Sergej Milinkovi Savić

Priču o jednom od većih promašaja svetskog fudbala poslednjih godina ispričao je austrijskim medijima Zoran Barišić, nekadašnji trener u Rapidu, koji je bio završio ceo Sergejev transfer iz Vojvodine.

On je mladog fudbalera video na zimskim pripremama 2013. godine, kada su igrali mladi timovi Vojvodine i Rapida. Sergej mu se strahovito svideo i odmah je stupio u kontakt sa njegovim ocem Nikolom, sa kojim je svojevremeno zajedno igrao u austrijskom GAK-u iz Graca.

Dve strane su se čak tri puta sastale u Beču narednih meseci i na kraju se dogovorile da Sergej karijeru nastavi u Rapidu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinkovi Savić

Međutim, kada je Barišić došao kod čelnika kluba da se taj dogovor finalizuje, oni su - odbili! Bilo im je mnogo da plate 100.000 evra Vojvodini za Sergeja Milinkovića Savića.

Šest meseci kasnije fudbaler Vojvodine je postao prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije, na leto 2014. godine je prešao u Genk za milion evra, godinu potom postao i prvak sveta sa "orlićima" i onda otišao u Lacio, u transferu vrednom 10 miliona evra.

Danas ga traže gotovo svi vodeći evropski klubovi, a Lacio neće ni da čuje da ga proda za manje od 100 miliona!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading