Veliko priznanje za Mitrovića!

Autor:

Sport

06.04.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović je u sjajnoj formi! Od kada je došao u Fulam naš napadač igra u velikom stilu! Za odlične partije reprezentativac Srbije je nagrađen.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport

Mitrović je proglašen za igrača meseca u Čempionšipu.

- Srećan sam i ponosan, a želim da zahavlim saigračima koji su mu pomogli da ostvarim ovaj cilj. Od prvog minuta ovde sam se osećao kao kod kuće, adaptirao sam se vrlo brzo, a saigrači su mi mnogo pomogli. Osećam se odlično jer igram svaku utakmicu i nadam se da ćemo do kraja sezone uspeti da se izborimo za direktan plasman u Premijer ligu - rekao je Mitrović.

 

 

On je dodao da je prelazak u Fulam bio pravi izbor.

-  Morao sam da napustim Njukasl jer mi je bilo potrebno da igram. Bio sam željan fudbala, da budem na terenu, da postižem golove i uživam. Sada je sve savršeno za mene, došao sam u Fulam i zaista sam srećan ovde.

Mitrović je govorio i o Slaviši Jokanoviću.

-  Trener je, naravno, Srbin, i to mi dosta pomaže, kao i stil igre koji on i fudbaleri koriste. Ove sezone igraju upravo na način na koji ja volim - zaključio je Mitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading