BATA MIRKOVIĆ KVARI SREĆU TURCIMA: Veliki skandal u Fenerbahčeu zbog Srbina!

Autor:

Sport

10.05.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća situacija u Feneru.

BATA MIRKOVIĆ KVARI SREĆU TURCIMA: Veliki skandal u Fenerbahčeu zbog Srbina!

Foto: Starsport

Zoran Mirković

Prema informacijama turskih medija, predsednik istanbulskog giganta, Ali Koč, pokušao je da dovede Zorana Mirkovića u stručni štab, ali je trener Ismail Kartal to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica među njima. Ovo je samo jedan od problema koji potresaju Fenerbahče u poslednje vreme.

Fudbaleri Fenerbahčea suočavaju se sa još jednom sezonu bez osvajanja titule, čime bi nastavili desetogodišnji period bez šampionskog trofeja. Lider Galatasaraj ima šest bodova prednosti na tri kola pre kraja prvenstva, što dodatno otežava situaciju za Fenerbahče.

Nakon razgovora sa najboljim i najiskusnijim igračima, među kojima je i srpski as Dušan Tadić, odlučeno je da se stručni štab pojača još jednim stručnjakom sa Balkana kako bi se olakšala veza sa igračima sa tog područja. Ovaj potez ima za cilj da poboljša atmosferu u timu i povrati stabilnost.

Konačan izbor za pojačanje stručnog štaba pao je na Zorana Batu Mirkovića, legendarnog defanzivca koji je prethodno branio boje Fenerbahčea od 2000. do 2003. godine. Mirković ima bogato iskustvo i veze na Balkanu, što ga čini idealnim izborom za ovu ulogu.

Ismail Kartal nije prihvatio predloženu opciju pojačanja stručnog štaba, što je dovelo do napetih odnosa između njega, Džeka, Tadića i ostalih igrača. Ovo je rezultiralo narušenom atmosferom u timu i uticalo na loše rezultate Fenerbahčea u finišu sezone.

Mirković je započeo trenersku karijeru 2015. godine u niželigašu Sinđeliću, a kasnije je vodio i Partizan od avgusta 2018. do marta 2019. godine. Takođe, bio je i asistent Ljubiši Tumbakoviću u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore od 2016. do 2018. godine.

BONSU VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading