KATASTROFALNA GREŠKA GOLMANA FENERA: Tadićev san o tituli sve dalji! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fener sve dalji od titule.

KATASTROFALNA GREŠKA GOLMANA FENERA: Tadićev san o tituli sve dalji! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Sivasa su oduzeli dva boda Fenerbahčeu na svom terenu odigravši 2:2, što je bio drugi kiks kluba u poslednja dva meseca. Ovaj rezultat može imati kobne posledice za Fenerbahče, dok Galatasaraj nije ispuštao bodove i polako može da se nada šampionskom peharu.

Galatasaraj je bez problema osvojio Superkup, a sada mogu da se zahvale hrvatskom golmanu Dominiku Livakoviću koji je u nadoknadi meča napravio penal nakon loše procene. Rej Manaj je iskoristio ovu priliku i postigao pogodak, rastuživši Dušana Tadića i saigrače.

Fenerbahče je na četiri kola do kraja takmičenja, ali ima četiri boda manje od Galatasaraja. Fred je doneo prednost gostima, ali je Fode Kejta izjednačio, da bi Irfan Džan Kahveči vratio vođstvo. Međutim, to nije bilo dovoljno za pobedu.

U aktuelnoj sezoni Superlige Turske, dominacija Galatasaraja i Fenerbahčea je očigledna, s obzirom da je Trabzon na trećem mestu za Fenerom zaostao za čak 31 bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading