(VIDEO) Rapsodija "orlova": LJAJIĆEV GOL SRUŠIO INTER!

Autor:

Sport

08.04.2018

11:25 >> 12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od odlaska Siniše Mihajlovića sa klupe Torina zimus Adem Ljajić nije dobijao adekvatnu priliku kod novog trenera Valtera Macarija. Ali sjajni Novopazarac mu je u meču protiv Intera pokazao da se ogrešio o njega.

RepublikaFoto: twitter.com/Omisport
Ljajić u zagrljaju sa Belotijem

Igrao se 36. minut utakmice protiv Intera, kada je naš reprezentativac pogodio za vođstvo Torina.

Dobro je tekla akcija "bikova" De Silvestri je sa desne strane loptu po zemlji poslao na drugu stativu gde je natrčao Ljajić i poslao je u mrežu.

Torinu je poništen još jedan gol pre odlaska na odmor, ali i ovako je jasno da oni sa Ljajićem u timu svakako imaju jedan kvalitet više i da nema sumnje da će naš igrač ima još više prilike za igru kod Macarija.

U nastavku je Ljajić propustio još jednu veliku priliku da reši pitanje pobednika, ali ga to neće previše uznemiriti, pošto ni Inter nije uspeo da u nastavku slomi otpor domaćina. Imali su nero-azuri nekoliko odličnih šansi da dođu makar do boda, ali nisu uspevali da nađu put do mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading