Veselinovićev transfer još više narušio odnose Vojvodine i Spartaka

Autor:

Sport

09.04.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Superligi Srbjie gotovo da je sve moguće. Nekoliko dana pre početka doigravanja za šampiona i doigravanja za opstanak Spartak je ostao bez trenera, a novog šefa struke dobila je Vojvodina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Veselinović

Aleksandar Veselinović je u subotu odlučio da napusti Spartak i vrati se na klupu Vojvodine na kojoj je u prvom mandatu proveo 18 dana.

Iz Sparatka koji je predvođen Veselinovićem ligaški deo sezone završio na četvrtom mestu kažu da su razočarani odlukom sada već bivšeg trenera.

- Zatečeni smo i iznenađeni ovakvim potezom trenera Veselinovića, koji je aktivirao ugovornu klauzulu i jednostrano doneo odluku o odlasku bez konsultacije druge strane. Iako je samo 24 sata pre bio sa čelnim ljudima kluba i nijednog trenutka nije nagovestio da će povući takav potez. On je sa Spartakom postigao zavidne rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Nije nam jasno šta se to dogodilo i zašto je doneo takvu odluku, u ovom trenutku kad smo s mladim timom skoro stigli do velikog uspeha kojem se malo ko nadao na startu šampionske trke. Došli smo na korak do vize za Evropu, a Veselinović je odlučio da pređe u drugi klub - rekao je Miroslav Stojanović za "Sportski žurnal".

Veselinovićev odlazak još više je narušio odnose Spartaka i Vojvodine.

- Cenimo što ljudi iz Novog Sada, treći put, posežu za trenerskim rešenjima iz našeg kluba. Ovog puta, međutim, odlučili su se da u jeku sezone angažuju Aleksandra Veselinovića, što baca senku i ozbiljno narušava naše odnose, pogotovo posle slučaja Vladimira Kovačevića, koji će epilog dobiti na redovnom sudu. Nekorektno i nesportski, nema šta - dodao je izvršni direktor Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading