Dobra vest iz Frankfurta: JOVIĆ SPREMAN ZA NAREDNO KOLO!

Autor:

Sport

10.04.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović postigao je četiri gola u poslednje četiri utakmice u Bundesligi, ali je na poslednjem prvenstvenom duelu protiv Hofenhajma doživeo povredu samo šest nakon što je postigao gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jovićeva povreda nije ozbiljnije prirode

Međutim, dobra vest je što 20-godišnji igrač ovom prilikom nije doživeo ozbiljniju povredu kolena, već je samo imao podliv kod čašice koji se polako povlači.

Niko Kovač, trener Ajntrahta moći će da računa na Jovića za meč protiv Bajera iz Leverkuzena, koji je vrlo važan za oba tima, pošto je reč o direktnim konkurentima za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Osim novog-starog prvaka Bajerna, u najelitnije kontinentalno takmičenje trebalo bi da se plasiraju Šalke (52 boda) i Dortmund (51), dok za četvrtu "vizu" najozbiljnije konkurišu Bajer (48), Ajntraht (46) i RB Lajpcig (46).

Joviću je ovo prva sezona dvogodišnje pozajmice iz Benfike, a ne bi bilo iznenađenje da ga Ajntraht već ovog leta otkupi i trajno prebaci u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading