Zidan: Bufon ovo nije zaslužio

Autor:

Sport

12.04.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan izjavio je da golman Juventusa Đanluiđi Bufon nije zaslužio ovakav kraj karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan je stao u odbranu Bufona

Bufon je isključen u finišu revanš meča 1/4 finala Lige šampiona protiv Reala. 

Juventus je u prvom meču 1/4 finala LŠ na svom terenu poražen od Reala (0:3). Juventus je u revanšu vodio 3:0, ali je onda sudija Majkl Oliver u 93. minutu dosudio sumnjiv penal za "kraljevski klub". Ronaldo je potom u 97. minutu pogodio za 1:3. Bufon je zbog protesta isključen, a golman Juventusa je još ranije najavio da će otići u penziju na kraju sezone.

- Mislim da to nije zaslužio. Nije zaslužio da ode na ovakav način. Međutim, sada nema povratka. Ono što se dogodilo u finišu utakmice ništa neće da promeni ili da utiče na sve ono što je ranije uradio u njoj - rekao je Zidan i dodao:

- On je neverovatan igrač, čudesan... Nadam se da mu ovo nije bila poslednja utakmica u LŠ.

On je istakao da nije video spornu situaciju iz 93. minuta.

 
- Bio je, kažu mi da je bio, ali ja nisam video. Svakako sad ništa ne možemo da promenimoi, ali mislim da je bio prekršaj. Srećan sam, prošli smo zasluženo dalje posle 180 minuta. Imali smo veliki broj prilika, a bilo je teško pošto nismo uspeli da postignemo gol. Stvarali smo prilike, a na kraju smo se mučili - rekao je Francuz, koji je dodao da Ronaldo nikada nije razočarao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading