LIGA EVROPE: Sergej i Lacio doživeli potop, Venger malo drhtao, Sporting uzalud slavio

Autor:

Sport

12.04.2018

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su svi parovi polufinala Lige Evrope... Lacio je poveo pa potpuno stao i ispao od Salzburga posle poraza u gostima od 4:1, Sporting je dobio Atletiko (1:0), ali to mu nije bilo dovoljno za prolaz. CSKA je dobio Arsenal (2:1), ali to nije bilo dovoljno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kakav potop Lacija... Kod kuće su dobili sa 4:2, a onda je usledio pakao u gostima. Poveli su sa 1:0, strelac je bio Imobile. On je u 55. minutu dao gol i bio je to njegov 39. pogodak u svim takmičenjima ove sezone. U 56. minutu Dabur je pogodio za 1:1, činilo se da će Rimljani lako završiti posao. Ipak, domaći su za samo 20 minuta tri puta pogađali mrežu i tako izbacili velikog favorita iz Lige Evrope. Golove su redom postizali Haidara, Čan i Lajner za 4:1 i krah Inzagijeve ekipe. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta su zamenjeni u drugom poluvremenu. Mladi vezista je na klupi zaradio žuti karton zbog protesta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

CSKA iz Moskve je naterao Arsena Vengera da drhti. Posle poraza od 4:1 u Londonu, poveli su sa 2:0 u Rusiji, ali je Velbek u 75. minutu rešio sve nedoumice.  Ovaj napadač je u sve boljoj formi, a ovo je bio četvrti vezani gol tima iz Londona u kojem je učestvovao (tri dao, jedan asistencija).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Marsej ide dalje. Dobili su Lajpcig sa 5:2, a Paje je još jednom pokazao kakva je majstor fudbala. Vukao je sve konce u timu iz Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sporting je dobio Atletiko (1:0), ali... Posle 2:0 u Madridu, nije imao snage za više. Montero je bio strelac, a Radosav Petrović je šansu da zaigra sa klupe dobio u prvom poluvremenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading