Van Hojdonk održao javni čas na Čairu: Radnički ima budućnost

Autor: Tanjug

Sport

13.04.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni holandski fudbaler Pjer van Hojdonk održao je danas javni trening na stadionu Čairu sa igračima iz mlađih selekcija Radničkog tokom drugog dana posete niškom superligašu.

RepublikaFoto: fkradnickinis.rs
Van Hojdonk sa mladim fudbalerima Radničkog

Bivši golgeter Fejnorda, Seltika, Fenerbačea i Benfike došao je u Niš na poziv nekadašnjeg saigrača iz Vitesea Nenada Grozdića, trenutno šefa razvoja Omladinske škole Radničkog, sa ciljem da se klub i škola promovišu na najbolji moguci način i uspostavi dugoročna saradnja.

- Raduje me ova slika na Čairu, omladinska škola je ogledalo svakog kluba i broj dece na današnjem treningu na mene je ostavio jak utisak. Da bi se sve dovelo na vrhunski nivo potrebno je popraviti infrastrukturu, a ja sam u razgovoru sa ljudima iz kluba saznao da se na tome uveliko radi. Na treningu sam video puno talentovane dece i ukoliko se sa njima bude kvalitetno radilo Radnički će imati svetlu buducnost - rekao je Hojdonk.

Hojdonk kaže da će pomoći Grozdiću da uspešno realizuje ideju usavršavanja trenera iz Radničkog u Holandiji.

Juče je van Hojdonk posetio trening prvog tima Radničkog, upoznao se sa bogatom istorijom kluba, razgovarao sa fudbalerima i članovima stručnog štaba i ohrabrio ih pred meč protiv Čukarickog u Superligi.

Bio je i učesnik tribine u Niškom kulturnom centru na kojoj je sa gradanima Niša razgovarao o fudbalskim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading