UEFA odbacila pretpostavke o nameštenom žrebu!

Autor:

Sport

14.04.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je odbacila pretpostavke da je žreb za polufinale Lige šampiona bio namešten pošto su iz Rome naveli da su karte za meč protiv Liverpula bile u prodaji i pre nego što su polufinalni parovi izvučeni.

RepublikaFoto: instagram.com/championsleague
Ilustracija: Foto

Skrinšot meila koji bio je poslat vlasnicima sezonskih karata italijanskog kluba u četvrtak, dan pre održavanja žreba, kruži društvenim mrežama i pokazuje da su neki navijači ranije bili obavešteni da svoje karte za duel protiv Liverpula u italijanskoj prestonici 2. maja obezbede na vreme.

Kada su u petak izvučeni polufinalni parovi, i kada je postalo poznato da će Roma zaista igrati protiv ekipe Jirgena Klopa, neke pristalice Vučice smatrale su to dokazom da je žreb namešten.

Ipak, UEFA je kazala da je Romin partner u prodaji karata imao "tehničkih problema" tokom testova koji su izvedeni u četvrtak, kada su simulirali prodaju karata za sve parove koji su mogli da budu izvučeni žrebom.

- Italijanski klub je kontaktirao UEFA i rekao da su imali tehničkih problema kada su testirali prodaju karata. Napravili su takve testove za sve moguće parove - istakao je jedan od predstavnika UEFA.

Liverpul će ugostiti Romu na "Enfildu" 24. aprila, dok će joj u goste otići 2. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading