Pešić poslušao Milijašev savet: Moglo ubedljivije, ovako je slađe

Autor:

Sport

14.04.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je Aleksandar Pešić "postio" u prolećnom delu sezone, ali ono što je propustio u februaru i martu, počeo je da nadoknađuje u aprilu - taman da pogura Crvenu zvezdu ka tituli prvaka Srbije!

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Bio je dvostruki strelac protiv Mladosti u Lučanima, dao je gol i Zemunu u prošlom kolu, a u subotu je kao kruna došao i prvenac u "večitim" derbijima, za vođstvo od 2:0 u 21. minutu.

Inteligentno je Pešić završio brz protivnapad, nakon "poklon" pasa Partizanovog štopera Nemanje Miletića.

- Naravno da je sjajan osećaj dati gol u derbiju, ali kao što sam i pre govorio, nije bitno ko daje golove već da pobeđujemo. Pre svake utakmice pričam sa Borjanom i Milijašem kao najiskusnijim i baš mi je Miki rekao da pazim ako izađem pred Stojkovića "jedan na jedan" i da mu ne šutiram u noge. Zato sam je bocnuo - prokomentarisao je Pešić.

Zvezda je dominirala u prvom poluvremenu, dok u drugih 45 minuta nije bila ni izbliza tako agresivna i opasna.

- Moglo je i ubedljivije, ali ovako je slađe - rekao je Pešić.


- Nisam očekivao da ćemo tako brzo povesti i to sa dva gola razlike. Stvarno smo dobro stajali na terenu, mislim i da smo trčali više od njih i zato smo dobili derbi. Srećni smo i zadovoljni, može se reći da je prvenstvo rešeno, ali ne bih da pričam pre nego što bude definitivno.

Zvezda je povećala prednost na devet bodova, što uz prednost prvog mesta pred plej-of znači da bi u preostalih šest kola morala da kiksira čak četiri puta, da bi Partizan imao šansu da je svrgne sa vrha tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading