Teško im pao poraz u derbiju: IGRAČI PARTIZANA NE DAJU IZJAVE DO SREDE!

Autor:

Sport

15.04.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz u 157. večitom derbiju i bezidejna igra izabranika Miroslava Đukića u većem delu susreta očigledno su jako ražestili sve u Humskoj. Tako je iz kluba objavljeno da fudbaleri neće davati nikakve izjave do srede.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana nedostupni za medije do srede

Pošto su dan posle utakmice novinari tražili izjave fudbalera crno-belih kako bi mirne glave analizirali dešavanja na 157. večitom derbiju, oglasila se portparolka kluba Biljana Obradović.

Ona je izjavila da fudbaleri Partizana neće biti dostupni za izjave sve do srede, za kada je zakazana konferencija za medije uoči prvog meča polufinala Kupa protiv Čukaričkog.

Sve je opravdano time da igrači žele da se izoluju na slobodan dan kako bi se što pre vratili na kolosek i fokusirali na naredne mečeve, iako je jasno da bi pored izjava iz crveno-belog tabora bilo dobro imati ravnotežu i dobiti viđenje stvari iz redova crno-belih.

Poraz i definitivan gubitak titule teško su pali svima u Partizanu, ali to nije razlog da se igrači sakrivaju, pošto će u fudbalu osvajati još trofeja, ali i doživljavati još neugodnih poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading