PARTIZAN TERA ILIEVA I ĐUKIĆA!

Autor:

Sport

18.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se u Humskoj svode računi, a redove Partizana na kraju sezone u Superligi trebalo bi da napuste trener Miroslav Đukić i sportski direktor Ivica Iliev, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zajedno i u dobru i u zlu: Sportski direktor i trener

Uprava crno-belih ispoštovaće proceduru i najpre prihvatiti izveštaj sportskog sektora, ali je odluka pala nakon poraza u 157. večitom derbiju od Crvene zvezde (2:1), nakon čega je postalo jasno da se titula seli u komšiluk.

Đukić će na odgovornost biti pozvan bez obzira na to da li će uspeti da spase sezonu u domaćim okvirima i odbrani trofej nacionalnog kupa. Gresi iskusnog trenera vezani su isključivo za prvenstvo, gde su crno-beli imali sijaset neshvatljivih kikseva, a sve je kulminiralo nakon kukavičkog pristupa protiv Zvezde.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

FINANSIJSKA DOBIT

Nije tajna da je mač nad Đukićevom glavom visio i ranije, ali uprava Partizana nije imala načina da mu isplati preostale zarade. Sada će ponovo računati na pomoć menadžera Falija Ramadanija, koji je posredovao pri Đukićevom povratku u Humsku.

Ideja je da prekaljeni agent pronađe bivšem reprezentativcu Jugoslavije novi angažman i otvori prostor za novog šefa struke. U toj varijanti crno-beli bi i finansijski dobro prošli.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

- Uprava Partizana odlučila je da se na kraju sezone rastane sa trenerom Miroslavom Đukićem. Nezadovoljstvo je isplivalo posle loše igre u večitom derbiju, a u Humskoj se nadaju da bi oko raskida saradnje sa trenerom mogao da im pomogne Fali Ramadani. Ukoliko on pronađe Đukiću novi angažman, crno-beli neće morati da mu isplate novac za još jednu godinu ugovora. To bi otvorilo vrata za dovođenje jeftinijeg trenera, poput Ilije Stolice - tvrdi naš dobro obavešteni sagovornik iz Humske.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

SPORAN I BAMBI

Kada je reč o sportskom direktoru Ivici Ilievu, njegov najveći greh, pored izbora trenera, jeste dovođenje Sejdube Sume. Pogađao je Iliev sa Leonardom, Đurđevićem, Evertonom i ostalima, ali je sa momkom iz Gvineje potpuno omanuo, a to je klubu donelo najveću finansijsku štetu. Suma je plaćen rekordnih 1.650.000 evra.

- Iliev će biti pozvan na odgovornost zbog transfera Sejdube Sume. Svima u klubu je jasno da taj novac za njega neće uspeti da vrate. Uprava smatra i da je Iliev omanuo sa dovođenjem Zorana Tošića - ističe naš sagovornik.

Ni Ivica Iliev ni Miroslav Đukić do zaključenja ovog broja nisu se javljali na pozive novinara Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading