MERKADO: Ukoliko udarim Mesija ne smem nazad u Argentinu, i onako ga faulom ne možete zaustaviti

Autor:

Sport

19.04.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sevilje i Barselone sastaće se u subotu od 21.30 u finalu Kupa Kralja, a na terenu ćemo videti i okršaj dva reprezentativca Argentine Gabrijela Merkada i Lionela Mesija. Ipak, jedan će morati da bude veoma obazriv.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gabrijel Merkado i Lionel Mesi

Svetsko prvenstvo u fudbalu se približava, a sve reprezentacije sa zebnjom prate igre svojih uzdanica u najjačim ligama. Povrede su uvek moguće, a jedan pogrešan potez bi mogao skupo da košta neoprezne igrače. 

Toga se plaši i Gabrijel Merkado, koji treba da zaustavi Mesija, ali opet i da ga ne "pokvari" za Mundijal.

- Ako ga budem udario neću moći da se vratim u Argentinu. Prekršajem ne možete da zaustavite Mesija. On samo ustane i nastavi da igra. Njegova jedina misao na terenu je kako da nanese štetu protivniku i postigne pogodak. On je najbolji na svetu, bez sumnje. Iskače svuda po terenu, daje golove, asistira saigračima...Moraćemo mnogo posla u odbrani da uradimo, a treba da odigramo perfektno. Ali, mi sanjamo da osvojimo Kup i niko nas neće nadigrati lako - rekao je Merkado, koji je za Gaučose odigrao 20 utakmica i postigao tri gola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading