Kapitulirao Dmitrović: Hetafe bolji od Eibara

Autor:

Sport

21.04.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eibar je pred svojim navijačima dočekao Hetafe, a gosti su slavili sa 0:1 (0:1).

RepublikaFoto: instagram.com/getafecf
Navijači Hetafea

Gol odluke postignut je u 23. minutu susreta, Fažr je uputio odličan centaršut, još bolje je odreagovao Olivera, koji glavom šalje loptu u dalji ugao gola Marka Dmitrovića za 0:1.

Fudbaleri Selte i Valensije odigrali su 1:1.

Valensija je vezala tri utakmice bez pobede u Primeri, ali je i dalje četvrta na tabeli sa 66 osvojenih bodova. Na drugoj strani, Selta je deseta sa 45.

Santi Mina je u 59. minutu doveo Valensiju u vođstvo, posle asistencije Gonsalua Gedeša, a samo četiri minuta kasnije izjednačenje i bod Selti doneo je Maksimilijano Gomes.

Selta u narednom kolu Primere gostuje Viljarealu, dok Valensija dočekuje Eibar.

Nakon toga je Guaita spasao goste, igrao se 36. minut kada je najpre Pedro Leon pripretio posle solo prodora, iskusni golman Hetafea je uspeo da zaustavi njegov udarac, a onda je maestralno odbranio i odbitak koji je pokupio Garsija Kike.

U nastavku Eibar sve bolji, Pape Diop se obrukao u 56. minutu kako je prebacio čitav gol sa samo par metara, da bi sedam minuta kasnije Ruben Penja pripretio, ali je njegov udarac otišao pored gola.

Hetafe je odlučio da se povuče i da pokuša da sačuva prednost do kraja susreta, na kraju su u tome i uspeli, kako fudbaleri Eibara nisu uspeli da savladaju Guaitu, te je rezultata sa poluvremena ostao nepromenjen u nastavku.

Nakon ovog trijumfa Hetafe skače na osmo mesto na tabeli, imaju 48 bodova, tri manje od Viljareala, koji je na poziciji šest, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Eibar na 12. mestu, sa pet bodova manje od današnjeg rivala.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading