Matić - dokaz da se SNOVI OSTVARUJU

Autor:

Sport

22.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča Nemanje Matića je bajkovita... Njegov fudbalski put nije bio lak, ali i kada mnogi nisu verovali u njega, on je verovao u sebe. Sada je u Mančester junajtedu, a nekada su mu se smejali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nemanja Matić je jedan od glavnih igrača Mančester junajteda. Sada je na vrhu, ali... Nije sve uvek bilo tako lako. Igrao je za Jedinstvo iz Kolubera, ali i tada je znao koliko može i šta želi. Onda je preko Košica i Slovačke stigao na vrh.

- U Srbiji sam igrao za Kolubaru, što je kao treća liga u Engleskoj, verovatno i gore. Zarađivao sam 80 evra mesečno sa 17, 18 godina. Dobio sam priliku da odem u Slovačku i rekao sam "hajde da probamo" - rekao je Matić za "Gardijan".

Tokom karijere Matić je imao priliku da zaigra za jedan srpski klub iz najvišeg ranga, ali je imao drugačije planove.

- To je zanimljiva priča jer je menadžer hteo da igram u jednom srpskom klubu, ali nisam hteo to da radim. Pitao me je 'pa gde onda hoćeš da igraš?' i odgovorio sam mu 'hoću da idem u Mančester junajted'. Pogledao me je začuđeno kao 'šta to pričaš?'. Šalio sam se, ali to pokazuje da je sve moguće - objasnio je Matić.

Srbin je sada u Mančester junajtedu, snovi se ipaka ostvaruju... Potrebno je mnogo truda, ali i malo sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading