MURINJO: Žao mi je i neprijatno mi je zbog sukoba sa Vengerom

Autor:

Sport

27.04.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo pred utakmicu sa Arsenalom posebno je pričao o menadžeru londonskog kluba, kome će ovo biti poslednje gostovanje na "Old Trafordu" pre odlaska iz kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Novinare je zanimalo da li su "zakopali ratne sekire" posle dugogodišnjih sukoba i prepucavanja putem medija.

- Da li žalim za onim što se desilo u prošlosti? Pa sve to je bila mala negativna epizoda. Žao mi je i pomalo mi je neprijatno zbog toga što dešavalo. Verujem da je i Vengeru - rekao je Murinjo i dodao da se nada da će navijači dobro dočekati francuskog stručnjaka.

- Nadam se da će ga navijači Junajteda toplo pozdraviti, da će Venger moći da sazna kakvo poštovanje prema njemu gaji ovaj klub. Naši najveći protivnici su, zapravo, naši najveći prijatelji. Upravo oni su nas gurali do krajnjih granica izdržljivosti. Taj rivalitet ser Aleksa Fergusona i gospodina Vengera i Arsenala učinio je Junajted još boljim. Sećam se nezaboravnih utakmica na Hajberiju. To su bili dobri susreti, koje je karakterisala velika borba. Hvala mu na tome.

Murinjo se prisetio i 2004. godine kada je Arsenal postao prvak Engleske, a Portugalac, koji je tada sa klupe vodio Čelsi se umalo nije potukao sa Vengerom.

- Lepše bi bilo da nema nekih ružnih stvari iz prošlosti. Bez njih se osećam bolje. Podsetiću samo da je Arsenal bio prvak države 2004. sa "Nepobedivima" kad sam došao u Englesku. Na toj osnovi izgradili smo rivlastvo. Hvala mu na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading