Posveta od legende - ZIDAN ŽALI ZBOG ODLASKA INIJESTE!

Sport

28.04.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak legendarnog fudbalera Barselone Andresa Inijesta iz kluba na kraju sezone izazvao je reakcije čak i u redovima najvećeg rivala Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan: Igrao sam protiv Inijeste, znam kakav je igrač

Trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan još jednom je dokazao svoju veličinu izjavom o Andresu Inijesti, koji će karijeru nastaviti u Kini. Njegova izjava oduševila je mnoge i pokazala šta znači imati zdravo rivalstvo sa protivnicima na terenu.

- Andres je legenda. Ne gledam na njega kao fudbalera Barselone koji odlazi, nego kao na čoveka koji puno toga postigao u fudbalu. Igrao sam protiv njega dva puta i znam o kakvom se igraču radi. Veoma je šarmantan i rezervisan, uvek pruža maksimum na terenu i zbog toga ga još više cenim. Iako je on fudbaler koji igra za našeg najvećeg rivala ipak mi je mnogo žao što odlazi - naveo je Zidan.

Legendarni Zizu je objasnio zbog čega će Inijesta nedostajati svim pravim ljubiteljima fudbala.

- Svako kome je ovaj sport u srcu sigurno oseća veliku žal što takav igrač ide. Ipak, ljudska smo rasa, ne roboti, telo se troši i bilo je za očekivati da se ovo desi pre ili kasnije. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, i kao fudbaleru i kao čoveku. Nadam se da će svojim sjajnim umećem podići nivo igre u Kini - rekao je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading