Među braćom nema tajni: DA LI JE VANJA OTKRIO NOVI SERGEJEV KLUB?

Sport

28.04.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić još uvek ne daje signale gde bi mogao da nastavi karijeru, ali je to umesto njega učinio rođeni brat Vanja koji brani u Torinu.

Sergej i Juventus - priča koja se već dugo razvija

Mladi golman je izjavio da bi voleo da naredne sezone živi u istom gradu sa Sergejem i pritom dao nagoveštaj da takva opcija nije daleko od istine.

- Naravno da bih voleo da dođe u Juventus, nadam se tome, bili bismo u istom gradu - kaže golman Torina.

Agent našeg igrača Mateja Kežman se navodno nalazi na severu Italije gde pregovara sa upravom Juventusa oko prelaska srpskog igrača iz Lacija na kraju sezone.

Poznato je da se predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito nalazi u otvorenom ratu sa pojedinim članovima uprave Juventusa, ali se čini da bi novac mogao to sve da reši.

Lacio je već odbio ponudu od 70 miliona evra, ali isto tako nije realno očekivati da će neko da se isprsi za 150 miliona, koliko navodno traže iz Lacija za usluge Sergeja Milinković-Savića. Cifra od oko 100 miliona trebalo bi da bude dovoljna, ali je pitanje odakle bi Juve mogao da pribavi toliku svotu.

Pominje se da bi argentinski napadač Paolo Dibala mogao da napusti klub na kraju sezone. Argentinac više nije ni standardan, teško će i na Mundijal, čini se da bi Juventus želeo da dovede Marsijala, ali i da sruši svoj i italijanski rekord za Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading