Mitre, sigurno ćeš igrati Premijer ligu!

Sport

29.04.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednu utakmicu pre kraja Čempionšipa Fulam naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića i dalje bije bitku za direktan plasman u Premijer ligu sa Kardifom, ali igranje u najjačem rangu naredne sezone nije upitno za našeg napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Mitrovićev pogled ka Premijer ligi

Od dolaska ove zime u redove ekipe sa "Krejven kotidža" Mitar igra kako samo on ume i sa 12 golova na 16 mečeva postao je prava pokretačka snaga i jedan od razloga što tim iz engleske prestonice već preko 20 mečeva ne zna za poraz.

U Njukaslu se sigurno neće vraćati, ali je problem za njegov sadašnji klub što sa severa Engleske potražuju čak 20 miliona funti, uprkos tome što na "Sent Džejms parku" sigurno ne bi dobijao priliku.

Ali poslednje vesti sa ostrva kažu da premijerligaški fudbal naredne sezone neće biti nepoznanica za Mitrovića, pošto sve i da ne ostane u Fulamu, novi učesnik najvišeg ranga Vulverhempton želi da ga dovede i uopšte neće praviti problem što se tiče obeštećenja za Njukasl.

Međutim, posao im neće biti lak, pošto za našeg reprezentativnog napadača ima još interesenata, a u igri su još Kristal Palas, Vest Hem i Barnli...

Nema zime za Mitra, mada je jasno da bi on najviše voleo da nastavi saradnju sa Jokanovićem i to u Premijer ligi... Jedino bi u slučaju plasmana u najviši rang Fulam obezbedio sredstva pomoću kojih bi mogao da otkupi Mitrovićev ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading