Da penzionerske dane provede bezbrižno: ASTRONOMSKA PONUDA IZ KINE ZA VENGERA!

Autor:

Sport

28.04.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Arsen Venger od leta više neće sedeti na klupi "tobdžija", ali zato može da u smiraj svoje karijere inkasira do sada neviđeni novac!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger bi mogao da bude plaćen kao Nejmar

Jedan neimenovani klub iz Kine rešio je da načini Vengera najplaćenijim svetskim trenerom. Iskusni stručnjak je dobio na stolu ponudu koja nadmašuje onu od Marćela Lipija, koji takođe radi na Dalekom istoku, a prema kojoj dobija 30 miliona dolara godišnje.

Druga ponuda je ona iz PSŽ-a, s tim što "sveci" žele Vengera na mestu sportskog direktora, a ne trenera, što nije baš po volji iskusnom Francuzu. koji želi da se još nekoliko sezona bavi trenerskim poslom.

Jedna od opcija je bivši klub, Monako, u slučaju da Žardim napusti kormilo "Kneževa", ali je direktor Vasiljev rekao da od toga nema ništa. Pominje se i klupa Francuske, ako Dešamp loše prođe na Mundijalu, a novine su nagađale i o Dortmundu, mada ni ta priča nema osnova.

U svakom slučaju, Venger će otići iz Arsenala, ali ne iz fudbala, ali ako bude odlučivao novac, njegova sledeća destinacija će biti Kina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading