Tavamba se zasitio Beograda: VREME JE ZA NOVE IZAZOVE!

Autor:

Sport

29.04.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Leandre Tavamba izjavio je za portal "Sofoot.com" da će na leto najverovatnije promeniti sredinu, pošto je željan novih izazova.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tavamba: Život u Beogradu je lep, ali je vreme za promenu

Iako sa klubom iz Humske ima važeći ugovor do kraja 2019. godine, Tavamba smatra da je baš sada pravi trenutak da napravi novi korak u karijeri.

- Imaću 29 godina u decembru ove godine. Zaista cenim Beograd. Život je lep, posebno kada su moja supruga i ćerka došle da žive sa mnom. Srbi su srdačni, Partizanovi navijači veoma strasni. Osvojili smo ligu i kup prošle sezone. Ipak, ove sezone, titula je "mrtva". Mislim da je za mene možda sada vreme da oprobam sreću u nekoj drugoj sredini - rekao je Tavamba za "Sofoot.com".

Snažni napadač je podvukao da je posebno ponosan na rezultate u Ligi Evrope ove sezone.

- Nismo uspeli protiv Viktorije Plzenj, ali prilično je vremena prošlo otkako je Partizan napravio takav uspeh u Evropi - istakao je napadač Partizana.

Tavamba se podsetio i dana kada je nastupao za kazahstanski Kairat.

- Suprotno od onoga što sam čuo o kazahstanskom šampionatu, nije toliko loše. Nivo je dobar, stadioni su često puni. Mogao sam da se očešem ramenom o Andreja Aršavina ili Anatolija Timoščuka. I igrao sam prvi put Ligu Evrope, iako nismo stigli do grupne faze - zaključio je Tavamba.

Ljubimac Partizanovih navijača se trenutno nalazi van trenažnog procesa zbog povrede kolena, a još uvek nije izvesno da će igrati u revanšu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog 9. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading