Đukić čestitao Zvezdi titulu, smušeni Partizan pao na "Karađorđu"

Autor:

Sport

29.04.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi u 34. kolu Superlige Srbije na gostovanju u Novom Sadu. Vojvodina je slavila - 2:1 (1:1).

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli su pred meč znali da je titula i definitivno izgubljena. Trener Miroslav Đukić je gospodski čestitao šampionski lovor večitom rivalu i činilo se da će njegov sastav moći da odigra rasterećeno. Ipak, tim iz Humske je još jednom podbacio.

Đukić je susret počeo bez klasičnog napadača. Od starta su na terenu bili Suma i Ivanović. Ni jedan ni drugi nisu pokazali mnogo. Partizan je prvi kapitulirao i pored toga što je imao više od igre. Odbrana gostiju je kiksnula u 11. minutu a Jovančić je pogodio za 1:0.

Partizan je brzo uzvratio Janković je u 26. minutu postigao strašan gol. Crno-beli su od tada bili bolji, ali...  Tošić i rezervista Ožegović nisu uspeli da iskoriste velike šanse i usledila je kazna. 

U 76. minutu Radovanović je dobro skočio, odbrana Partizana je ponovo bila smušena, pa su "lale" stigle do prednosti, ispostaviće se kasnije i trijumfa.

Do kraja se dogodila i jedna velika gužva. Saša Zdjelar se sukobio sa igračima Vojvodine, pa je dobio crveni karton.

Partizan je još jednom podbacio, a čelnicima crno-belih ne ostaje ništa drugo nego da stave prst na čelo i razmisle šta će dalje da rade. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading