Tadić apeluje na upravu Sautemptona: OSTAVITE HJUZA NA KLUPI, ON JE PRAVI ČOVEK ZA NAS!

Autor:

Sport

30.04.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler iz redova premijerligaša Sautemptona poručio je upravi ovog kluba da nipošto na kraju sezone ne menjaju menadžera Marka Hjuza, čak i u slučaju da "sveci" ispadnu u drugu ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić: Hjuz je sjajan trener i čovek na mestu

Tim sa juga Engleske i dalje se nalazi u zoni ispadanja, a u narednom kolu ga očekuje meč koji može direktno da reši sudbinu tima, pošto gostuju direktnom rivalu u borbi za opstanak Svonsiju.

- Smatram da bi Hjuz trebalo da ostane u klubu, jer je sjajan trener i pravi čovek za Sautempton. Mislim da svi to vide. Bilo bi sjajno kad bi ostao, čak i ako ne izborimo opstanak - poručio je Tadić.

Srbin tvrdi da su treninzi mnogo bolji i temeljniji kod Hjuza nego kod prethodnika, što se odrazilo i na bolje igre na terenu.

- Kod Marka se mnogo više radi s loptom na treninzima i vidi se da smo postali oštriji i brži na terenu. Hjuz i njegovi pomoćnici rade sjajan posao i trebalo bi da ostanu u klubu - istakao je Dušan Tadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading