NAVIJAČI BARSE GA OBOŽAVAJU: Pike opet prozvao Real!

Autor:

Sport

30.04.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije među Barselonom i Realom nikada ne splašnjavaju, a defanzivac Katalonaca Đerar Pike svako malo se potrudi da dolije ulje na vatru. Zbog svega toga ga navijači Barse nazivaju predsednikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pike: Ne trebaju nam njihove počasti, oni kao da se nisu ni takmičili

Predmet spora je čuveni špalir koji su igrači Reala trebali da prirede za velike rivale na "Nou kampu" povodom osvajanja titule. "Kraljevski klub" je odbio da ovo uradi uz napomenu da ni igrači Barse njih nisu dočekali aplauzima kada su osvojili Interkontinentalni kup.

Pike je iskoristio ovaj događaj da još jednom potkači omraženog rivala.

- Da budemo iskreni, rekli smo Realu da nećemo održati "pasiljo" kada su osvojili Svetsko klupsko prvenstvo, pošto mi nismo učestvovali u njemu. Tako da mi ne treba da ih pitati da nam prirede špalir, jer oni kao da se nisu ni takmičili u La Ligi - rekao je Pike.

Svima je jasno da je Barsin štoper aludirao na očajnu sezonu Reala u Primeri gde su veći deo prvenstva proveli u debelom zaostatku za Kataloncima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading