Svi žele Bogosavca: BEK ČUKARIČKOG SKRENUO PAŽNJU POLA EVROPE!

Autor:

Sport

01.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac naći će se na slatkim mukama na leto, pošto je red zainteresovanih klubova za njegove usluge sve duži.

RepublikaFoto: Starsport
Bogosavac u duelu sa Tavambom iz Partizana

Koliko će ekipi sa Banovog brda biti teško da zadrži sjajnog beka svedoči i podatak da odličnog beka već duže vreme prate predstavnici iz tri lige - turske, italijanske i francuske!

Oni su nekoliko puta dolazili na stadion Čukaričkog kako bi se uživo uverili u kvalitete ovog igrača i navodno su svaki put odlazili puni pozitivnih utisaka.

Inače, brzonogi levi bek je ove sezone odigrao skoro sve utakmice za Čuku i pauzirao je na samo tri od 34 duela. I to zbog kartona i povrede. Ukupno je odigrao skoko 2.756 minuta u šampionatu, što je samo 18 minuta manje od Darka Puškarića koji je najviše igrao.

Bogosavac je ponikao u omladinskoj školi Partizana i već duže vreme se priča kako su crno-beli napravili veliki previd kad su beka mlade reprezentacije pustili bez obeštećenja da ih napusti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading