DI Frančesko: Ranim golom da dodatno upalimo navijače

Autor:

Sport

01.05.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Rome Euzebio di Frančesko ističe da bi voleo da njegovi igrači ponove igru iz revanš meča četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom i protiv Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Euzebio di Frančesko

U tom duelu u Rimu, Vučica je pobedom od 3:0 nadoknadila zaostatak od 4:1 iz Katalonije i napravila senzacionalan podvig. Isti rezultat joj je neophodan i u revanšu protiv Liverpula, posle poraza od 5:2 na Enfildu, kako bi se našla u finalu elitnog takmičenja.

- Voleo bih da napravim copy-paste meča sa Barselonom. Tu ne mislim samo na rezultat, već na psihičku spremnost i želju sa kojom smo ušli u utakmicu od prvog minuta - izjavio je trener Rome i dodao:

- Ipak, igramo sa skroz drugačijim timom, psihički i taktički. Liverpul ne drži mnogo loptu, on igra direktan fudbal. Moramo da postignemo tri gola, a to znači da ne možemo da igramo ispred svog šesnaestarca, moramo da napadnemo. To znači da će biti dosta prostora za njihove kontre, o tome moramo da mislimo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Rome

Italijan je istakao i da je svestan kakvu podršku će njegovi igrači dobiti od navijača i da je zbog toga gol u uvodnim minutima neophodan.

- Igraćemo pred 70,000 ljudi. Želim da vidim entuzijazam, želju da se napravi podvig. Zato moramo da postignemo gol što pre, kako bismo dodatno "uspalili" atmosferu i dali navijačima dodatan razlog da nam daju još jaču podršku - zaključio je Di Frančesko.

Može li rimski klub do nove senzacije? Meč je na programu u sredu od 20:45 na Olimpiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading