Posle Grka i Bugari stali u red za Milojevića

Autor:

Sport

02.05.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle fenomenalne sezone sa Crvenom zvezdom, trener Vladan Milojević je skrenuo veliku pažnju evropske fudbalske javnosti na sebe.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Naravno, očekuju se ponude zainteresovanih klubova, doskora se pominjao Olimpijakos, pa AEK, ali od svega toga neće biti ništa.

Neizvesnost i dodatne spekulacije podgreva činjenica da još nije došlo do najavljenog produžetka ugovora Milojevića sa Crvenom zvezdom, pa priliku sada pokušavaju da iskoriste - Bugari!


Naime, tamošnji portal "topsport.bg" preneo je informaciju da je CSKA iz Sofije zainteresovan za šefa struke crveno-belih.

Ovaj tim je drugoplasirani u tamošnjem šampionatu, nalazi se u senci Ludogoreca, ali u narednom periodu žele da naprave veliki korak napred.


Nedavno su se rastali sa trenerom Stamenom Belčevim, a ambiciozno rukovodstvo želi da u narednoj sezoni na klupi ima zvučno ime iz Srbije.

Ipak, bez obzira na najave da finansije čelnicima CSKA ne bi bile problem, teško je očekivati da bi posle osvojene titule sa Zvezdom i prilike da se domogne Lige šampiona, Milojević odlučio da se preseli u drugoplasirani tim bugarske lige...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading