Zvezda se otvara za Stojiljkovića?

Autor: Sportski žurnal

Sport

03.05.2018

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startni napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić vrlo verovatno će napustiti redove srpskog šampiona ovog leta, a klub iz Ljutice Bogdana je kao idealnu zamenu označio Nikolu Stojiljkovića, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Stojiljković najveća želja crveno-belih

Iako obeštećenje nije baš tako malo za naše uslove, "Žurnal" prenosi da će Zvezda ponuditi koliko je potrebno kako bi dovela bivšeg napadača Čukaričkog u svoje redove.

Stojiljković je otišao u inostranstvo iz Čukaričkog pod komandom aktuelnog trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, a narednoj sezoni bi ponovo mogao da sarađuje sa omiljenim učiteljem i postane pojačanje šampiona Srbije.

Snažni napadač trenutno se nalazi na pozajmici u tuskom Kajzerisporu iz portugalske Brage, a na 11 utakmice je postigao svega 1 pogodak, pa je jasno da neće ostajati u Turskoj i naredne sezone.

Ukoliko dođe do potpisa za Crvenu zvezdu, Stojiljković bi imao težak zadatak da ostvari učinak Aleksandra Pešića, koji bi najverovatnije bio prodat jer ima nekoliko interesantnih ponuda, piše "Žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading