Venger cilja Ligu Evrope: Ova ljubavna priča mora da ima srećan kraj!

Autor:

Sport

03.05.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Arsenala Arsen Venger neće voditi klub iz severnog dela Londona naredne godine, posle 22 sezone u kojima je sedeo na klupi "tobdžija". Francuski trener želi da na kraju odradi posao što je bolje moguće u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger želi trofej u Ligi Evrope za kraj

Jasno je da Venger cilja na osvanje trofeja u Ligi Evrope, a prepreka će mu biti Atletiko Madrid, koji ima dobar rezultat (1:1) pred revanš na svom terenu.

- Želeo bih svoj posao da završim na dobar način - rekao je Venger pred revanš meč polufinala Lige evrope protiv Atletiko Madrida.

Arsenal ove sezone neće uspeti da izbori plasman u Ligu šampiona preko domaćeg prvenstva, tako da im osvajanje Lige evrope ostaje jedina opcija da se sledeće sezone nađu u najelitnijem klupskom takmičenju. 

- Verujem da čovek mora da ostane potpuno posvećem nečemu sve dok se tamo nalazi. Želim da, kada odem iz Arsenala, znam da sam do kraja ostao fokusiran na Arsenal. Kada se moj posao u Arsenalu okonča, videću šta ću da radim, ali želim da ova ljubavna priča ima srećan kraj - rekao je Venger. 

Ukoliko želi da se domogne trofeja u drugom po kvalitetu fudbalskom takmičenju u Evropi, Arsenal će morati da postigne makar jedan pogodak na stadionu "Vanda Metropolitano".

- Način na koji ćemo igrati je jasan. Znamo da moramo da damo gol. Jedino što ne znamo je da li će Atletiko igrati u istom maniru, ili će igrati sa više opreza i pokušati da nas uhvate na kontru - jasan je Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading