Marsijal napušta Junajted, prelomio i gde bi voleo da ode

Autor:

Sport

04.05.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač Antoni Marsijal ovog leta napušta Mančester junajted, a njegov menadžer je otkrio i koja bi mogla da mu bude nova destinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marsijal sigurno neće ostati na "Old trafordu"

Menadžer Žoze Murinjo nije baš oduševljen da pusti svog napadača, ali mu je isto tako jasno da ne može Marsijalu da garantuje veću minutažu od one koju je imao do sada. Brojke su neumoljive i one kaže da je brzonogi špic počeo ove sezone 17 od 35 utakmica, što govori da ga je Portugalac uglavnom koristio kao džokera sa klupe.

Bajern i Juventus su navodno spremni da plate "crvenim đavolima" 50 miliona evra obeštećenja, ali je Marsijal navodno bliži jednom klubu.

On je prva meta "stare dame" koji bi od novca dobijenog za Dibalu i Aleksa Sandra mogli da uz Marsijala i Moratu dovedu navodno i Ektora Beljerina iz Arsenala. Već su obezbedili usluge Emrea Džana, a Marsijal bi u ekipi zauzeo mesto Mandžukića koji je na prodaju.

Navodno je i Marsijal sam pre za opciju da se preseli u Italiji, gde misli da bi se odlično uklopio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading