Neće da daju veru za večeru: ISKRSNUO VELIKI PROBLEM ZA LIVEPRUL PRED FINALE LŠ!

Autor:

Sport

04.05.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula domogli su se finala Lige šampiona nakon što su eliminisali Romu u polufinalu ukupnim rezultatom 7:6, ali će na finalnom meču protiv Reala u Kijevu potencijalno biti u problemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah neće biti u top-formi za Real

Počevši od 15. maja muslimanski vernici širom sveta počinju obeležavanje meseca Ramazana, tokom kog poste svakog dana od svitanja do sumraka, kada ne unose nikakvu hranu u organizam.

U redovima Liverpula čak trojica bitnih fudbalera se pridržavaju ovih načela i svake godine odrade post od čitavih mesec dana. U pitanju su Mohamed Salah, Sadio Mane i Emre Džan, koji su gotovo pa nezamenljivi u startnoj postavi.

U liverpulskom klubu strahuju da oni neće biti na zadovoljavajućem energentskom nivou, zbog neunošenja hranjivih materija, ali i vode u potrebnim količinama.

Sve to može da bude velika prednost za Real, jer će tri važna šrafa u Klopovoj mašineriji, više od 15 sati biti bez obroka, pa je pitanje u kakvom će stanju istrčati na teren u Kijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading