FRKA U RADNIČKOM: Đuričković udario rampu Nišlijama

Autor:

Sport

04.05.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frka u Nišu! Bivši fudbaler Radničkog Petar Đuričković blokirao je račun tog kluba zbog duga od oko milion i 600.000 dinara.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Iz Radničkog tvrde da je izabrao najgori mogući momenat jer se klub bori za Evropu i pod prismotrom je UEFA.

- Đuričković je zatvorio oči na činjenicu da u Radničkom i dalje rade i igraju ljudi sa kojima je dve godine delio dobro i zlo i odlučio se na potez koji bi klubu mogao da zatvori vrata Evrope, a na korak je da se za nju izbori na terenu. Zaboravio je da u Radničkom radi i njegov rođeni brat i zabio "nož u leđa" svima koji se u teškim uslovima bore da ekipu izvedu na evropski put - piše u saopštenju Radničkog.

Nišlije dodaju da je Đuričković odbio dogovor.

- Poslednji plan je bio da se Đuričkoviću odmah uplati osnovni deo duga od oko 1.100.000 dinara, a da on klubu u kojem se afirmisao oprosti kamatu, ali on nije bio spreman na kompromis. Zlonamerno ili ne, jasno je odlučio da Radnički jednim potezom vrati godinu dana unazad, a sve zbog sume za koju prosečan građanin Niša mora da radi godinu dana, iako mu je nekoliko puta obećana automatska uplata osnovnog dela, a radi se o veoma ozbiljnoj cifri - ističu Nišlije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading