Grujić i Kardif u Premijer ligi: Jokan i Mitar u plej-ofu

Autor:

Sport

06.05.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku borbu za mesto u Premijer ligi su vodili Kardif i Fulam, ali je na kraju u elitni rang otišla ekipa iz Velsa, za koju na pozajmici igra Marko Grujić.

RepublikaFoto: twitter.com/ZacAvoth1
Fudbaleri Kardifa

Kardif je na svom stadionu odigrao bez golova sa Redingom, i takav rezultat je odgovorao Fulamu, koji je trebalo da pobedi Birmingem u gostima i tako direktno ode u Premijer ligu. 

Ipak, ekipa menadžera Slaviše Jokanovića i napadača Aleksandra Mitrovića je poražena u Birmingemu sa 3:1, pa će igrati u plej-ofu. 

Birmingem je poveo preko Lukasa Jutkjeviča u 15, na 2:0 je povisio Harli Din u 43. minutu, dok je Fulam uspeo da smanji u 84. minutu kada je strelac bio Tom Kerni. Ipak, sve nade Fulama razvejao je Če Adams trećim golom za Birmingem u 89. minutu. 

Kardif, za koji nije igrao Marko Grujić, se tako uz prvoplasirani Vulverhempton posle četiri godine vratio u Premijer ligu, dok je Fulam kao treći zakao plej-of duel protiv Derbi Kauntija, koji je na kraju završio kao šesti na tabeli. Drugi plej-of par činiće Aston Vila i Midlzboro. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading