SARI: Navijači su faktor zbog kog bih ostao do kraja života

Autor:

Sport

07.05.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matematički, slaba nada Napolija još uvek je živa. U realnom životu - Juventus je u nedelju proslavio sedmu vezanu titulu šampiona Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Dva kola pre kraja, Juventus ima šest bodova više, ali i ubedljivo bolju gol razliku. Mauricio Sari nije uspeo da skine Juventus sa trona, a ako je suditi po njegovim izjavama rastanak sa Napolijem je blizu.

- Ako razmišljam samo o navijačima, želeo bih da ostanem ovde dok sam živ bez obzira na pretnje ili možda želju predsednika da me otpusti u nekom trenutku. To je veoma važna stvar. Ali, morate da razmišljate i o drugim stvarima. Ako ovo mora da se završi, želim da mi Napoli ostane u lepom sećanju celog života. Najbolje je otići dok još traje obostrana ljubav nego kada dođe do teških trenutaka - rekao je Sari.

Sari u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od osam miliona evra, ali o njegovoj budućnosti u Napulju svakako će odlučiti razgovori sa predsednikom De Lorentisom.

- Ako je predsednik zadovoljan mojim radom, onda odlično. Ako nije - šteta. Ali postoji izlazna strategija za obe strane. Ako me pozove, rado ću sa njim razgovarati - poručio je Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading