Neće Real, ali hoće Viljareal: "Žuta podmornica" pravi svečani špalir za Barsu

Sport

08.05.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći duel između Viljareala i Barselone u španskoj Primeri neće biti preterano zanimljiv iz rezulatskog aspekta, ali jedan detalj je privukao pažnju svih medija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sportski gest igrača Viljareala

Barselona je obezbedila titula prvaka u Španiji, Viljareal će gotovo sigurno zauzeti poziciju koja ih dogodine vodi u Ligu Evrope, pa će meč koji je na programu u sredu 9. maja biti bez većeg opterećenja za obe ekipe.

Ipak, fudbaleri Viljareala će pred početak ovog meča napraviti pred početak susreta špalir za fudbalere Barse kako bi im odali počast zbog osvajanja duple krune ove sezone u domaćem fudbalu.

U prošlom kolu novi krunisani prvak nije dobio čestitke od večitog rivala Reala, što je donekle bilo i za očekivati, imajući u vidu preveliki animozitet koji vlada između dve ekipe.

Ekipa Viljareala će ponoviti ovaj gest, pošto su i pre 10 godina pravili svečani doček za igrače katalonskog kluba, a zanimljivo je da ih je tada sa klupe predvodio Ernesto Valverde, koji sada trenira upravo novog šampiona Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading