Nemci bez Nojera na Mundijalu?

Autor:

Sport

09.05.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji nemački golman propustio je veći deo sezone zbog povrede ali se posle povratka u trenažni proces javila nada da će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Nojer je od prošlog septembra van terena zbog povrede stopala, a nedugo nakon što se vratio u trenažni proces na pregledu magnetnom rezonancom primećeni su novi manji problemi koji će uticati na dužinu procesa kompletnog oporavka.

Čovek koji je svojevremeno radio kao lekar u Bajernu i nemačkoj reprezentaciji Oliver Šmitlajn govorio je za "Bild" o tome kakve su prognoze vezane za Nojerov povratak i tom prilikom otkrio nešto što će zabrinuti sve navijače "Pancera".

Manuel Nojer se sigurno neće vraćati na teren do kraja tekuće klupske sezone, mada za tim i nema potrebe imajući u vidu da je Bajern odbranio titulu i da je veliki favorit u finalu kupa sa Ajntrahtom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Ono što brine jeste vest da je će Nojeru biti potrebno dodatno vreme da se vrati u formu pa bi tako prve takmičarske mečeve mogao da zabeleži tek u eliminacionoj fazi Mundijala!

To znači da će od selektora "Pancera" Joakima Leva zavisiti da li će Manuel Nojer biti na spisku reprezentativaca, odnosno hoće li ga voditi na Svetsko prvenstvo u Rusiji u takvoj konstelaciji stvari.

U takvoj situaciji prednost će imati Mark-Andre ter Štegen (Barselona), a kao rezervne opcije Lev će imati Bernda Lena (Bajer) i Kevina Trapa (PSŽ).


Više o tome kako bi trebalo da izgleda Levov spisak za Mundijal mogli ste da čitate OVDE, a Nemačka će na planetarnoj smotri krenuti u odbranu titule iz Grupe F u kojoj se još nalazee reprezentacije Meksika, Švedske i Južne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading