Četri meča za Roberta zbog crvenog u Klasiku

Autor:

Sport

09.05.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijska komisija La Lige odlučila je da kazni Serhija Roberta sa čak četiri utakmice zabrane igranja zbog isključenja u nedeljnom "El klasiku"!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhi Roberto

U obrazloženju stoji da je Roberto udario Marsela bez lopte, što automatski znači suspenziju od četiri utakmice.

Katalonski mediji su već počeli da grme i podsećaju na isti slučaj kada je upravo Marselo, zbog udaranja rivala bez lopte, dobio duplo manje, odnosno dve utakmice zabrane igranja.

Verovali ili ne, tada je isti sudija, Ernandes Ernades pokazao Marselu put u svlačionicu, zbog udaranja fudbalera Levantea, a suspenzija je iznosila samo dve utakmice.

Sport se u svom članku pita kako je moguće da ista organizacija, za identičan prekršaj, dodeli toliko drastično različitu kaznu za igrača Barselone.


Madridski mediji su naravno blaži, podsećaju da Barselona ima pravo na žalbu i da bi ova kazna mogla da bude smanjena.
Roberto će propustiti preostale tri utakmice ove sezone, protiv Viljareala, Levantea i Real Sosijedada, kao i prvi meč Superkupa Španije protiv Sevilje, ukoliko kazna ne bude smanjena.

Očekuje se još vatre u narednim danima, "El klasiko" u medijima i dalje traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading