Lalatović razočaran: Bili smo uplašeni

Autor:

Sport

09.05.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je njegov tim nije pokazao kvalitet u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Lalatović je bio razočaran izdanjem svog tima

Čukarički nije uspeo da se plasira u finale Kupa Srbije, pošto je u gostima poražen od Partizana 2:0. U prvom meču bilo je 4:2 za ekipa sa Banovog brda.

- Bio sam srećan kada su promašili penal, ali nisam se lepo osećao, jer su moji igrači bili uplašeni.  Nismo mogli da stanemo na loptu i da ugrozimo gol Partizana, jer su igrali previše visok presing - rekao je Lalatović i nastavio:

- Govorio sam im "izadji, izadji", da pokušamo da ih iznenadimo. Tražio sam da postignemo gol. Da smo dali gol išli bismo sigurno u finale, ali ne vredi... To je psihologija igrača kada se igra protiv velikih timova, oni se povuku, branili smo se, ali bili su bolji.

On je čestitao Partizanu na plasmanu u finale Kupa Srbije,

- Partizan je bio bolji protivnik, zasluženo su ušli u finale i ja im želim da osvoje trofej. Gubili su 4:2 posle prvog meča, a do 70. minuta rezultat je bio 0:0. Moji igrači u poslednjih 20 minuta nisu mogli da odgovore, a poslednjih 10 minuta smo imali desetoricu igrača na terenu, jer smo imali peh s Mudrinskim...  I to je fudbal - istakao je Lalatović.

Partizan će 23. maja u finalu Kupa Srbije igrati protiv ekipe Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading