De Fraj završio transfer u Inter, panika u Laciju

Autor: Tanjug

Sport

10.05.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija Stefan De Fraj potpisao je predugovor sa Interom i to u trenutku kada se dva tima bore za ulazak u Ligu šampiona, baš uoči međusobnog duela u Rimu u poslednjem kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport" piše da je Inter već odneo ugovor u sedište Lige i dogovorio prelazak holandskog štopera koji će zarađivati 4,2 miliona evra u naredne četiri sezone.

De Fraj na San Siro dolazi 1. jula kao slobodan igrač kada mu isteknu obaveze prema Laciju, zajedno sa Lautorom Martinezom iz argentinskog Rasinga i Juventusovim Kvadvom Asamoom.

Iz razloga su u Rimu u panici jer je 26-godišnji fudbaler stub odbrane i pitaju se kako će se ponašati u odlučujućoj utakmici sa Interom.

Trenutno je Lacio četvrti na tabeli Serije A sa dva boda više od "neroazura", a pre međusobnog meča Inter čeka Sasuolo, a Rimljani gostuju Krotoneu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading