Jokan zadržao optimizam: NE VREDI DA SE LJUTIMO, IDEMO NA "VEMBLI"!

Autor:

Sport

12.05.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama doživeli su poraz kad mu vreme nije. U prvom meču polufinala doigravanja za plasman u Premijer ligu Jokanovićev tim doživeo je poraz od 1:0 na gostovanju Derbi Kauntiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokanović očekuje bolji rezultat u revanšu

Jedini gol za pobedu Derbija postigao je Kameron Džerom u 43. minutu, što je bilo dovoljno za glavobolje fanova Fulama.

- Ovo, definitivno, nije rezultat koji smo zaslužili, igrali smo dobro, dominirali smo, stvorili nekoliko šansi... Ipak, to je fudbal. Ne smemo da budemo frustrirani zbog ovakvog ishoda, moramo da sačuvamo samopouzdanje, da pokažemo dobar mentalitet - istakao je Jokanović.

Revanš na "Krejven kotidžu" je u ponedeljak uveče, a Fulamu je neophodna pobeda od dva gola razlike za plasman u finale na stadionu "Vembli" koje će odlučivati o poslednjem putniku u Premijer ligu.

- Želimo da priču okrenemo u svoju korist, da pobedimo u ponedeljak i sebi stvorimo priliku da igramo na Vembliju. Moramo da budemo precizniji, bolji u završnici. Sada smo pokazali dobar fudbal, ali nismo iskoristili šanse. Verujemo u prolaz - zaključio je srpski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading