(VIDEO) PAOK UZEO KUP: Prijović mogao da bude VELIKI TRAGIČAR

Autor:

Sport

12.05.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PAOK-a uspeli su da stignu do trofeja pobednika Kupa Grčke. Oni su u finalu bili bolji od ekipe AEK-a - 2:0 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Šesti put u istoriji kluba PAOK je stigao do trofeja pobednika Kupa. Posle velike borbe crno-beli su uspeli da na kolena sruše novog šampiona Grčke. 

Naš Aleksandar Prijović mogao je da bude tragičar. On je u prvom poluvremenu promašio penal, a najbolji strelac crno-belih nije uspeo da realizuje ni dve velike šanse.

 

 

Ipak, u nastavku PAOK je stigao do trijumfa. Kapiten Vijerinja je u 65. minutu posle sjajnog udarca, iz "slobodnjaka" pogodio za 1:0. U samoj završnici meča Prijović je uposlio Pelkasa koji je stavio tačku na ovaj susret.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Crno-beli su ovaj meč završili sa dva igrača manje, dok je u ekipi AEK-a Ognjen Vranješ zaradio isključenje. Na kraju susreta igrači PAOK-a slavili su sa maskama svog predsednika Savidisa koji je suspendovan.

I na ovom susretu bilo je manjih incidenata navijača, a čak su i igrači tima iz Soluna smirivali svoje pristalice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading