Grujić se nada odlasku u Rusiju!

Autor: Večernje novosti

Sport

13.05.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić odradio je pozajmicu u Kardifu iz Liverpula, sa timom iz Velsa je izborio plasman u Premijer ligu, ali još uvek ne zna u kom klubu će igrati naredne sezone. Ipak, on je za "Novosti" istakao da mu je primarno da obezbedi mesto putnika sa reprezentacijom Srbije u Rusiju.

Grujić: Sa 22 godine biti u reprezentaciji je velika stvar

– Iz ove perspektive je teško reći šta me čeka, ne znam apsolutno ništa. Videću kakva je situacija sa Liverpulom, želim da igram, potrebne su mi utakmice. Sve zavisi od mnogo faktora, ali znam da je moj cilj da budem na terenu. Bio sam u kontaktu sa ljudima iz Liverpula koji su me pratili pred svaku utakmicu i na kraju su mi čestitali na dobrim partijama - rekao je Grujić za “Novosti”.

Grujić je optimista po pitanju njegovih šansi da nastupi na Mundijalu u Rusiji.

– Bio sam na poslednjem spisku, nadam se pozivu, bio bih veoma srećan. Sa 22 godine biti u timu je velika stvar. Ne bih se upuštao u prognoze, ali znam da nikako ne bi valjalo da sa Brazilom igramo za prolaz, bilo bi dobro da uzmemo šest bodova i da utakmica bude revijalna. Kostarikance ne poznajemo mnogo, ali iz razgovora sa nekim igračima sam saznao da su veoma uporni i borbeni i da imaju mentalitet Južnoamerikanaca, dok su Švajcarci jači po imenima i “mekši” po pristupu - zaključio je Grujić.

Kardif je sa Grujićem ove sezone bio drugi u Čempionšipu, poziciju ispred Fulama koji igra u plej-of za poslednje mesto koje vodi u Premijer ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading